Vanliga Frågor

Lämna gärna ett meddelande eller frågor om du har fler frågor som behöver besvaras

Körkortet utfärdas vanligtvis inom 3 till 7 dagar efter att du har begärt tjänsten och verifierat betalningen genom att välja högprioriterad leverans i formuläret. Du kan ansöka om tillstånd inom 7 arbetsdagar. Detta kommer att öka det totala priset avsevärt.

Serviceavgift krävs i förskott då lärlingsutbildningar, synprov, tentakostnader, körinstruktionsguider ska antecknas (med falska datum förstås) och vi kan inte stå för dessa kostnader på vår bekostnad. så vänligen kontakta oss inte för att be om betalning efter leverans!

Vi använder endast mycket säkra och ospårbara betalningsmetoder för din och vår säkerhet, den betalning vi använder oftast är Banköverföring, Moneygram, Western Union och via kryptovaluta som bitcoin.

Kostnaden för alla övning-till-tjänst-licenser vi erbjuder är maximalt €760 till €2 100. Kostnaden varierar beroende på vilken typ av licens som krävs, och i synnerhet den lokala bilismen närmast ditt hem där du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan det kosta mer än den nämnda gränsen.

Licensen skickas med rekommenderat brev (leveranstid från 1 till 2 dagar) till den adress som anges i förfrågningsformuläret. Spårning kommer också att tillhandahållas för att kontrollera statusen för din försändelse.

Vi är proffs inom detta område och vi har gjort det i flera år med 100 % framgång. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du kolla på vår hemsida för exempeldokument och exempelvideo. Varje dag får vi minst 2-7 beställningar från kunder från hela världen, och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra efter att ha mottagit dokumenten. Så var säker på vår legitimitet.

När du skickar ditt dokument skickar vi även en verifieringsdiskett, en telefonkod och en länk till en databas som du använder för att verifiera äktheten av ditt dokument. Med verifieringsdisketten kommer du att kunna se all din information lagrad i det förmodade databassystemet. Att se information i systemet betyder att dokumentet är ett riktigt dokument. Därför måste du lagligt använda dokumentet.

Ange din landskod såsom +46 för Sverige